Roger Stone, consilierul lui Donald Trump, despre România: „Serviciile secrete au scăpat de sub control, sunt în cârdășie cu Soros”

0
1427

Factorul extern și, mai ales, despre lupta pe care o dă pentru a-și asigura controlul absolut asupra României nu este o temă pe agenda publică. Cu toate acestea, pe alocuri, tema este analizată foarte atent. Articolul de mai jos este un bun exemplu și ar trebui citit în cheia unei realități îngrijorătoare. Dar, și a unei oportunități pe care România o are.

„Jumătate din populație e spionată. Soros vrea totalitarism global, vrea să dea jos guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu.” (Roger Stone, consultant politic și colaborator al lui Donald Trump) 

Directorul Serviciul Român de Informații (SRI) este omul lui Soros! De ce, cum s-a ajuns la situația aceasta? Încercăm să explicăm, în continuare, cu argumente și dovezi.

În România, nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu o să fie capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației. România este condusă de noii fanarioți, alogeni care execută ordinele din exterior, fiind părtași la jefuirea, distrugerea  și dezmembrarea țării! (citește mai departe)

loading...