Radu Cristescu (PMP), prototipul băsistului afemeiat.

0
1345

Radu Cristescu face parte din partidul lui Basescu, Miscarea Populara. Ei bine ori de cite ori este invitat la Romania TV se crede ”buricul pămîntului”, el le ştie pe toate, dîndu-şi cu părerea despre orice, de la politica la…femei !!!
La o simplă căutare pe internet vei descoperi lucruri înspăimîntătoare despre acest basist notoriu. „Lumea de unde provine ( Satu Mare) il considera un interlop. Ar fi inceput din liceu cu furt de casetofoane, apoi a continuat cu trafic de masini si s-a specializat in tepe financiare. S-a realizat prin femei, pe care le-a curatat de bani si apoi s-a facut nevazut. Dupa ce a disparut din Satu Mare, in urma unor tunuri financiare, el s-a refugiat la Iasi, unde a urmat cativa ani, Facultatea de Zootehnie, pe care nu a terminat-o” se arata intr-un comentariu publicat de site-ul Anchete online.
„In relatiile cu femeile, reteta sa a fost simpla: le-a mancat de bani apoi a disparut. Un exemplu in acest sens este fosta lui sotie, Maria din Iasi. Aceasta detinea actiunile majoritare la Hotelul Unirea. Radu Cristescu a fortat-o sa-si vanda actiunile, iar o parte din bani i-a folosit pentru construirea unei case cu materiale tepuite de la firme din Satu Mare. Ulterior, casa a fost vanduta si banii i-au revenit in urma divortului.
A revenit in Satu Mare unde a intrat in relatii cu F. Lidia pe care a determinat-o sa divorteze, femeie cu 2 copii, a facut-o sa-si vanda cu peste 250.000 euro un restaurant din centru – Satu Mare dupa care a plecat cu ea in Bucuresti, “i-a topit banii” si apoi a abandonat-o, iar la scurt timp s-a cuplat cu Lia Stanca din Zalau, fosta sotie a generalului SRI Stanca Viorel.
Ea ii plateste si acum , desi se afla cu firmele in insolventa, chiria din cartierul de lux “Stejari” unde locuieste Radu Cristescu , vecin de bloc cu Elena Udrea, suma care se ridica la peste 1.000 euro pe luna.
Aceasta a fost de departe, cea mai buna investitie a lui Cristescu, cu Lia Stanca din Salaj, considerata a fi cea mai bogata femeie din Transilvania. Dupa numai cativa ani, Cristescu a reusit performanta de a o aduce in sapa de lemn. El a profitat din plin de parteneriatul in afaceri dintre Elena Udrea si Lia Stanca pentru construirea complexului balnear de la Boghis si a incurajat-o sa-i dea Elenei Udrea, pe bani de nimic , 50% din statiune, urmarind doar un singur lucru: sprijin politic din partea “blondei de la Cotroceni” scrie aceasi sursa de presa.
Iata deci cine este Radu Cristescu, omul despre care femeile spun ca lasa crătiţele, oalele si tigăile pe foc cînd el apare la televizor. Hmmmmm.

GEORGICA BRINZILA

loading...