PRM nu este de vânzare

0
3128

București, 2 iulie 2018 – Partidul România Mare (PRM) consideră că materialul apărut astăzi, 2 iulie 2018, în cotidianul Național, cu titlul „Gabi Oprea vrea România Mare” reprezintă o deformare a realității, dar și o jignire adusă conducerii PRM și  membrilor săi. Dat fiind faptul că se cunoaște cine se află în spatele acestor încercări de manipulare a opiniei publice, conducerea Partidului România Mare nu dorește să intre în polemică, prin intermediul presei, cu cei care nu acceptă realitatea, și anume că PRM este un partid puternic, cu o conducere legal recunoscută și foarte motivată.
“Nu numai că nu avem nici o intenție de a ne asocia sau face alianțe cu UNPR, dar considerăm că în viitor am putea discuta despre preluarea prin absorbție a acestui partid”, a declarat Victor Iovici, președintele interimar al PRM. Chiar și în cea mai neagră perioadă a partidului, de după dispariția președintelui Corneliu Vadim Tudor, PRM a avut un scor electoral mai mare decât UNPR, formațiune care întotdeauna a avut nevoie să facă parte dintr-o alianță, ca să existe.
“Noi considerăm ca fiind o glumă, ca să nu spunem  o  manipulare grosolană a celor care se autoproclamă prieteni ai Partidului România Mare, numai prin simpla asociere a PRM cu un partid de sub 1%, precum UNPR”, a precizat Victor Iovici, adăugând că “suntem dispuși să discutăm și despre acceptarea în rândurile PRM a celor care consideră că rezonează cu valorile și doctrina Partidului România Mare, inclusiv din UNPR”.

Biroul de Presă al PRM

loading...