Ponta, luat cu mascatii de la aeroport !?

0
325

Daca zvonurile care circula prin redactiile ziarelor sint adevarate, cum ca Victor Ponta are interdictie sa intre in Guvern fiind pus sub control judiciar de DNA, atunci totul pentru el se prabuseste.

Ponta, zice-se ar fi acuzat in dosarul lui Sebastian Ghita de spalare de bani. Si pentru ca umilirea lui Ponta sa fie si mai mare, iata ce spune chiar Ghita la postul pe care il patroneaza, Romania tv:

”Cei care ticluiesc acest plan povestesc la nesfârșit ca după ce Victor Ponta va fi doborât, Klaus Iohannis va propune un prim ministru cu guvern minoritar. parlamentarii nu vor dori dizolvarea și vor vota orice guvern a treia oară. Vor să-l umilească pe Ponta, să-l ia cu mascații de pe aeroport. Planul e simplu: să-l umilească, să-l târască la Poliţie, să-l aducă cu mascaţii din aeroport, să facă tot ce pot pentru a-l pune în situaţii umilitoare şi stânjenitoare pe premierul României ca el să-şi dea demisia.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.

PSD-ul este in corzi. Nu stie ce sa faca. Lideri nu mai au iar cu Oprea la conducerea Guvernului nu le convine, asa cum nici lui Tariceanu nu-i miroase a bine.

Probabil ca Ponta trebuie sa vine cit mai urgent in tara si sa isi rezolve problemele, astfel PSD-ul cade de pe topogan.

GEORGICA BRINZILA

loading...