Păzea. S-a supărat Predicatorul şef et comp.

0
605

Predicatorul sef, de la Antena 3, Mihai Gîdea, redactorul şef Adrian Ursu, realizatoarea Dana Grecu et comp, s-au suparat pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD pentru simplu fapt că teleormaneanul si-a permis „să atingă cu degetul microfonul Antenei 3 şi să spună: „să fi meritat mizeria din ultimele două zile”. Pentru acest lucru, Gîdea si Ursu au luat foc.
Gîdea a spus ritos: „….De lucruri de genul microfoanelor ne ocupăm noi, bine, rău… ne descurcăm. De mulți ani de zile, publicul ne preferă, de departe, pe noi pentru onestitate și pentru faptul că noi nu am făcut niciun compromis cu nimeni. Am făcut ceea ce ni s-a părut corect să facem.” Pe cuvintul tau ? Las-o jos ca măcăne.
La rîndul sau Ursu a mormăit: „…..Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibă aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”, Tu vorbesti de dictatura d-le Ursu? Ar fi bine sa te uiti ]n propia redactie, dupa cum se aude.
Aşteptam cu interes şi „punerea la punct a lui Dragnea” de catre Dana Grecu. Ce va fi la gura ei…..

GEORGICĂ BRÎNZILA

loading...