Partidul Romania Mare, speranţa românilor.

0
3045

Partidul Romania Mare devine pe zi ce trece un factor catalizator pentru marea masă a românilor dezamăgiți și nemulțumiți de actuala clasă politică.
Un prim pas a fost făcut de organizarea celui de al VI-lea Congresul al PRM, care a trasat noile linii directoare și a adoptat Noul program ce va fi dus la îndeplinire de membrii de partid sub conducerea noii echipe formată din oameni de valoare și patrioți, care au rămas fideli partidului, în ciuda atâtor atacuri interne și externe.
Niște venetici veșnic nemulțumiți, au atacat la Tribunalul București actele și lucrările celui de-al VI-lea Congres al partidului, pe niște motive puerile și neadevărate, iar la termenul din 8 ianuarie li s-a solicitat ca la termenul viitor să prezinte probe că sunt membrii ai PRM .
Dintre aceștia îl cunosc personal pe Gheorghe Funar, veșnic pretendent la șefia partidului încă de pe vremea Tribunului Corneliu Vadim Tudor, deși în prezent este Prim Vicepreședinte la un alt partid.

Îl știu și pe matusalemicul Pogan Ion, din Vrancea, pe care chiar eu l-am dat afară din partid, pe când eram președintele filialei PRM Vrancea, deoarece umbla mereu cu minciuni și se lăuda că este prieten cu Funar.

Dar PRM nu se va împiedica de astfel de cioate. Partidul merge mai departe pe drumul deschis de Corneliu Vadim Tudor și continuat de Victor Teodor Iovici și de Lidia Vadim Tudor.
La „arme” frați peremiști și tot înainte să facem numai bine.

GEORGICĂ BRINZILĂ

loading...