Partidul România Mare (PRM) organizația București și-a desemnat președintele, în persoana domnului Nicușor STAN

0
870

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

București, 12 mai 2019 – Partidul România Mare (PRM) organizația București și-a desemnat președintele, în persoana domnului Nicușor STAN.

 

Membrii organizației București, reuniți în ședință ordinară, și-au desemnat, prin vot, președintele. Ședința a fost condusă de președintele interimar al PRM, domnul Victor Iovici, care a subliniat faptul că „într-un final justiția a învins, deciziile adoptate de membrii PRM din anul 2108 fiind perfect valide și în conformitate cu prevederile statutare”.

În acest context, președintele PRM București, domnul Nicușor STAN, a evidențiat faptul că „absența PRM din competiția electorală pentru desemnarea membrilor Parlamentului European este din cauza unora care nu au înțeles să respecte dorința membrilor. În final, contează mai puțin de unde venim fiecare dintre noi, contează mai puțin trecutul politic. Ceea ce contează pentru mine este atașamentul de valorile autentice ale Partidului România Mare pe care avem șansa de a le apăra, susține și promova în interesul românilor.

 

Reamintim faptul că PRM nu susține nicio formațiune politică și nici un candidat independent. Cu toate acestea PRM încurajează simpatizanții și membrii de partid să își facă datoria de cetățeni și să participe la acest tur de scrutin.

 

Pentru detalii suplimentare că puteți adresa purtătorului de cuvânt al PRM, respectiv doamna Angela GHENCIU, (0728899516).

 

Biroul de presă

loading...