Nu dorim să accedem în funcții publice cu prețul vieții românilor!

0
595

În actualul context epidemiologic, scrutinul din 27 septembrie 2020, trebuie amânat! Este inadmisibil ca dorința unora de a accede într-o funcție publică să fie atât de mare, încât să nu conteze viața ROMÂNILOR! Sau altfel spus, va doriți că românii să va voteze, cu prețul vieții lor!
Stimați decidenți ai României, având în vedere situația actuală, precum și faptul că ne aflăm la debutul campaniei electorale pentru alegerea autorităților locale, va invit în mod public să analizați următoarele situații care pot apărea în cadrul procesului electoral din data de 27 septembrie 2020:
1. Conform Constituției României, cetățenii români au dreptul de a alege și de a fi aleși; În actualul context epidemiologic, în ce măsură își vor putea exercita drepturile garantate de Constituție românii infectați cu virusul Sars Cov-2?
2. Cum se va proceda dacă este cerută urna volantă la un spital Covid /suport Covid sau acasă la una sau mai multe persoane aflate în izolare / carantină? Neavând drepturile interzise, este dreptul omului să voteze…
3. Cum se va efectua igienizarea ștampilei de vot?
4. Cum se vor crea culoarele unice de intrare / ieșire în / din secțiile de vot?
5. Cum se va face transferul sacilor cu buletine de vot și a însoțitorilor la birourile electorale județene sau de sector… și cum se va evita “celebra” aglomerare de la centralizare?
6. Cum se va respectă distanțarea fizică în cadrul unei secții de votare? În special în cazul membrilor comisiei din secțiile de vot.
Vă solicităm pe acesta cale să luați în considerare amânarea scrutinului din 27 septembrie 2020 sau, în eventualitatea menținerii datei, votul să fie exercitat exclusiv în mod electronic sau prin corespondență.

Biroul de presă PRM Sector 3

loading...