Marele Patriot Vadim a murit sarac. Basescu si Iohannis au case, bani si palate…

0
923

Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata la 14 septembrie 2015. De atunci familia sa se confrunta cu mari greutati financiare.

Va amintiti desigur cum se vehicula prin presa noastra ca Vadim ar avea sume de ordinal zecilor de mii de euro depusi in conturile din strainatate.

Ma intreb si eu: daca este asa, de ce familia scoate la licitatie exceptionala colectie a lui Vadim adunata intr-o viata? Sa ai semnatura olografa a lui Napoleon sau Steagul de lupta al lui Avram Iancu si sa le scoti la licitatie pe o suma derizorie, arata destul de clar ca familia este la strimtorare mare din cauza banilor.

Vadim a fost un mare patriot. Acum la implinirea celor 159 de ani de la Marea Unire a Principatelor din 1918, se cuvine sa-l mentionam printre Marii oameni politici si culturali ai acestei tari.

Nu comentez procesele de calomine ale lui Vadim cu diverse persoane care acum dupa moarte isi retreg sau nu plingerile depuse in justitei, dar un lucru este cert: Vadim a murit sarac.

Va mai amintit cum si despre Ceausescu se spunea ca are conturi in afara tarii? S-a dovedit ulterior ca acestea nu existau.

Deh, presa noastra de scandal. Asta stie….asta face. Rusine.

GEORGICA BRINZILA

loading...