Mama lui Victor Ponta a fost AUDIATĂ LA DNA în calitate de martor: „Chiar vreţi să ne batem aici? Să ne îmbrâncim?”

0
321

Mama premierului Victor Ponta a fost adusă la audieri în această dimineaţă. Cornelia Naum a fost citată ca martor în dosarul instrumentat de procurorii DNA privind fraudarea fondurilor europene din Prahova. Este vorba de lucrarea de extindere a canalizării angajată de Hidro Prahova.

Mama premierului Victor Ponta a fost audiată în această dimineaţă. După două ore de audieri la sediul DNA Ploieşti, Cornelia Naum a declarat doar că a fost citată ca martor şi că la firma ginerelui său a fost doar angajată. Nervoasă pe jurnalişti pentru că îi puneau întrebări despre dosar, dar şi pentru că practic o încercuiseră, mama premierului Victor Ponta l-a întrebat pe unul dintre reporteri dacă „vrea să se bată acolo, să se îmbrâncească”.

„Nu ştiu pentru ce m-au chemat. Aşteptăm procurorii”, a spus mama premierului Victor Ponta la intrarea în sediul DNA.

Pe 27 februarie, sora premierului Victor Ponta, Alexandra Florina Herţanu, a fost audiată, ieri, la DNA Ploiești. A refuzat să facă declarații și a spus doar că a avut ceva „de recuperat”.

Întrebată dacă era conștientă de ceea ce făcea soțul său, Iulian Herțanu, sora premierului a răspuns: „Sunt conștientă tot timpul”, după care s-a urcat într-un taxi și a plecat. Ea a fost audiată ca martor în dosarul în care soțul acesteia este arestat preventiv alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

Sursa evz.ro

loading...