Magie pe semicerc. CSM Bucureşti-Metz 34-21

0
5382

Ieri seară în Sala Polivalentă din Bucureşti în faţa a peste 4500 de spectatori, echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, a dat un recital de înaltă clasă, zdrobind formaţia franceză Metz cu scorul de 34-21, luînd astfel o importantă opţiune pentru calificarea în Final Four-ul din Budapesta, care se va desfaşura între 12-13 mai.
Echipa noastră a avut în Cristina Neagu, Kurtovic si Bella Gullden. trioul care a impus jocul, nelăsînd nici o speranţa echpei franceze. A fost un recital handbalistic cum rar ne-a fost dat să vedem la Bucureşti om ultima vreme. Gullden a evoluat precum Cristian Gatu în trecut, cînd se uita într-o parte şi pasa în alta, Neagu a marcat din toate poziţiile iar Kurtovic le-a tinut isonul.
Deplasarea de la Metz poate fi una de…shopping. Cînd ai un avans de 13 goluri…îţi permiţi să mergi prin magazinele franceze.
Felicitări echipei noastre care a evoluat avînd urmatorul lot,
Ungureanu, Grubisic – portari; Udriştioiu, Frafjord 1, Gullden 7, Curea 3, Neagu 10, Jacobsen, Jorgensen 1, Ayglon, Bazaliu, Manea 1, Kurtovic 5, Niombla 2, Hagman, Mehmedovic 4. Antrenor: Per Johansson

GEORGICA BRINZILA

loading...