Există viață și după…

0
1376
Sfârșitul de săptămână a fost foarte efervescent. Nu numai pentru simpatizanții Partidului România Mare (PRM) cât mai ales pentru toți cei care, autentic și nu contextual, simt și se manifestă având interesul României în inimă.
Justiția a decis, pentru moment, faptul că Alianța PRM+PRU nu poate merge împreună la alegerile pentru Parlamentul European. Câteva explicații există, dar le vom aborda, în detaliu, pe 16 martie. Prietenii știu de ce!
Revenind, pentru PRM nu este o catrastrofă! Da, simpatizanții, alegărtorii, membrii de partid așteptau această confruntare politică între atitudini sănătoase (naționalism, românism, România românilor) și cele “moderne/europene” în care România, asemenea unei fete sărace cu rol de amantă, trebuie, volens nolens, să se supună. Până când? Până când Înalta Poartă se plictisește de “amanta săracă” și își alege o nouă companioană cu care va avea același mod de operare și mankurtizare.
Realitatea sârșitului de săptămână a demonstrat faptul că, pentru moment, sistemul se împotrivește “României Mari”. Nicio problemă. România Mare nu se împotrovește mesajelor naționaliste autentice. Din contră! Le susține și își va exprima punctul de vedere oridecâte ori ceilalți actori politici susținuți sau nu de Înalta Poartă, cocoțați nelegitim în fruntea unui electorat care nu el aparține, vor deraia.
Din acest duș rece PRM a ieșit mai întârit. Pe de o parte, organizațiile județene sunt determinate ca partidul să se întărească. În fond, dacă pseudo-naționaliști care copiază grosolan mesajul și retorica PRM par “a fi pe val”, atunci cum să ne gândim că PRM ar putea cunoaște un eșec. ÎN al doilea rând, PRM-ul nu este un proiect de laborator care să exploateze o nișă. PRM-ul este o emulație autentică a românilor. 
Exemplele pot continua. Important este faptul că deși a fost “faultat” (vom dezvălui și cine a avut interesul!) PRM-ul, prin ideile sale forță, inspiră diverși speculatori politici care râvnesc la o funcție în Parlamentul European. Să le fie de bine, dar minciuna, ca și furtul nu pot fi mascate la infinit…
Așadar, Partidul România Mare nu capitulează și nu se resemnează. Din contră…
Redacția