Doua intrebari pentru Parchetul General.

0
235

De ce nu se sesizeaza Parchetul General in legatura cu afirmatiile d-nei Elena Udrea ? Aceasta a declarat ca „EU, ELENA UDREA, AM FOST LA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA ÎN BIROU SĂ NEGOCIEZ NUMIREA LUI KOVESI ÎN FUNCȚIA DE PROCUROR ȘEF ANTICORUPȚIE!
Am făcut acest lucru deoarece Președintele Traian Băsescu dorea să o nominalizeze în aceasta funcție, Ponta avea altă propunere, iar cei doi nu discutau între ei. Am făcut-o din proprie inițiativă, dar sunt persoane care pot confirma ceea ce spun. Nu regret deloc, dar vreau să își asume că a fost numită de niște „penali”, așa cum le place să îmi spună”,

De ce nu se sesizeaza Parchetul General in legatura cu afirmatiile d-lui Traian Basescu ? Acesta declara, cu privire la Secta securitatii nationale, ca “…Numele „creierelor” le pot intui, dar e clar că analiza se produce la vârful SRI, condus de generalul Coldea, şi execuţia la DNA, controlat de doamna Kovesi. Nu mai ştie nimeni, e decizia lor”. Aceste declaratii pun in pericol stabilitatea Romaniei.

Vrem sa stim daca aceste declaratii sint adevarate sau nu si ce masuri se iau, Scurt.

GEORGICA BRINZILA

loading...