Blestemul ca formă de apărare națională.

0
3672
http://baraueugeniu.blogspot.ro/2010/12/eugeniu-barau-tulcea.html

Somnul Națiunii naște Monștri!

Capitolul II.

Vă Blestem pe voi, Trădătorilor de Țară și pe voi, Strigoilor care vă îmbuibați din Sângele Neamului!

Eu cred că în 27 de ani, România a dezvoltat o societate neo-sclavagistă fiind călăuzită pe drumul pierzaniei de către ”Marile Porți”. Vă propun să ne amintim câteva date istorice care ne pot ajuta să găsim explicații pentru situația în care ne aflăm.

Ce este interesant în abordarea și clasificarea orânduirilor sociale ține de faptul că le organizăm în funcție de mijloacele de productie și mai puțin ținând cont de poziția și situația ființelor umane. Chiar dacă teoretic suntem liberi, practic ne aflăm într-o relație sclav-stapân cu: băncile, statul, administrațiile locale, învățământul, sănătatea, media, societățile angajatoare.  De cel putin  7000 de ani, trăim în societăți de esență sclavagistă.

În acest fel se desfășoară exploatarea omului de către om. Homo homini lupus[1].

Uităm sau nu dorim să ne aducem aminte, dar în Grecia antică, unde chipurile s-a inventat democrația, statul aparținea doar unor anumiți cetățeni din cetate cca. 10 % din populație. Atunci nu exista corectitudinea politică, iar lumea era împărțită în cetățeni, sclavi și barbari. Aici au apărut noi perspective umane ca și pederastia pe care ulterior Europa și omul alb le-au importat în totalitate, alături de toate viciile produse de civilizația grecească.  Ideea de sclavagism este atât de înrădăcinată, în mentalitatea colectivă, numai la omul alb.

Dacă în antichitate sclavul era prețuit și avea valoare pentru stăpân, azi cetățenii (neo-sclavii) sunt doar niște numere de la care se ia pâna și pielea de pe ei. Nu mai avem mult până când, chiar și cadavrele noastre vor deveni sursa de  hrană pentru semenii noștri. Acum s-a dovedit că dintr-un an de zile, 5 luni muncim să plătim taxele și impozitele datorate unei entități denumită pompos „Stat”. Muncim cu toții să îndestulăm Statul bazându-ne pe ideea Pactului Social că va avea grijă de noi, la bătrânețe.

Ce se întâmplă, de fapt?

De 27 de ani  o Lighioană bântuie RomâniaConspiraționiștii i-au dat un nume: struțo-cămila securisto-comunisto-masonică. Această Lighioană este formata din așa ziși oameni de bine care nu au nimic divin și sunt făcuți din carne și oase, adică sunt muritori ca oricare dintre noi. Aceasta Lighioană ne-a adus, este adevărat că a avut  concursul nostru, în situatia în care ne aflăm acum: o societate neo-sclavagistă, în care doar câțiva realizează umilirea și extincția Poporului Român. Am putea spune că asistam la o extincție cum a fost cea realizată de Homo Sapiens împotriva lui Homo Neanderthals. De la 23 de milioane de tovarăși în 1989, azi mai suntem vreo 15 milioane de români. Dacă vom continua pe acest drum poate că, în curând, nu o să mai fim deloc …

Împotriva acestei Lighioane,  Sufletul și Spiritul Neamului Românesc a abandonat Lupta fiind hipnotizat de amăgirile și iluziile neo-imperialismului vestic.  Nu mai avem nici o reacție la fărădelegile Lighioanei. 

Nu putem face răscoale, căci nu mai avem țărani. Nu putem face revoluții, căci toți revoluționarii au fost uciși. Nu putem duce o luptă de rezistență în munți, căci vorba unui ofiter antitero îți trebuie plămâni să alergi și păduri să te ascunzi. Din (ne) fericire nu avem de nici unele. Nu putem să-i condamnăm pe toți la moarte, căci pedepsa capitală a fost abrogată imediat după împușcarea fostului dictator și nu este nici etic, nici moral în noua dezvoltare socială. Nu putem face proteste de amploare în stradă, căci ne lipsesc coeziunea și solidaritatea umană.

Ce ne rămâne este Cuvântul!  Și  El este de la Dumnezeu!

Cuvântul  Primordial poate binecuvânta sau blestema, poate cladi sau dărâma. Restul este tăcere sau cacofonie. Nemaiavând niciun mod de rezistență și de luptă împotriva Lighioanei,  vă propun ca formă de rezistență pașnică împotriva LighioaneiBlestemul!

Nu vă speriați pentru că Instituția Blestemului este de la Dumnezeu care în Genesa (Facerea) [2] îi blesteamă pe șarpe, femeie și om,  pentru Trădare și nerespectarea Legii asumate. Tot ceea ce este de la Dumnezeu este permis.

Așa cum americanii,  inclusiv în Congresul SUA, au grup de rugăciune ( și la noi a apărut, dar ca metodă de spălat creierul), vă propun să creăm un Grup de Blesteme cu  un rol simplu: să-i Blestemăm Public pe toți aceia care și-au bătut joc de Neamul Românesc și urmăresc distrugerea României pentru câțiva arginți. Și nu uitați că Blestemul este ca și oieritul, una dintre ancenstralele ocupații românești. Numai că până acum nu am fost organizați și am strigat Blesteme individuale împotriva iubitului, iubitei, șefului, dușmanilor personali etc.

Împreună putem să strigăm zilnic, saptămânal sau lunar Blesteme împotriva Trădătorilor de Țară și a Strigoilor care se îmbuibă din Sângele Națiunii. La început o să fim câțiva, dar peste ani vom fi mai mulți. Oare cum se vor simți trădătorii neamului nostru când vor fi Blestemați de 10, 100, 1000, 10.000, 1.000.000 de români?

Cuvântul clădește! Putem  să facem din Cuvânt un program antivirus pentru  Lighioana societății noastre. Blestemul este  o Sentință Divină pentru  Trădare și nerespectarea Legii asumate. Daca cel Blestemat este fără de păcat, atunci Blestemul se intoarce împotriva celui care îl rostește. Dar daca cel Blestemat are păcate și este vinovat, blestemul nostru se va prinde de el și de tot neamul lui.

Un pictor genial tulcean  Eugeniu Barău, în una din seriile lui de tablouri, îl prezintă pe Vlad Țepes citind o listă a unor „oameni de bine”, contemporani cu noi, care urmau a fi trași în țeapă pentru răul făcut Poporului Român după revoluție.  Asta se întâmpla pe la inceputul anilor 1990. Noi vom continua viziunea maestrului, dar nu îi vom trage în țeapă, ci ii vom Blestema. Fiecare trădător va avea Blestemul personalizat, în funcție de păcatele față de Patria Sfânta și față de noi.

 

Să ne amintim că până la urmă a căzut chiar și Nicolae Ceaușescu, oare noi nu putem să alungăm Lighioana?

Vă Blestemăm, vă condamnăm pentru că ați Trădat Pactul Social! Nu v-am împușcat în 1989, am avut grijă de voi și v-am dat din munca noastră toata agoniseala să o duceți bine. Am crezut că o să fiți oameni,  să vă ocupați de administrarea Țării.  Rezultatul a fost extincția noastră. În numele Cuvântului, în numele lui Dumnezeu  cu dezlegare de la EL, vă Blestemăm pe voi, aceia, care ne-ați făcut și vreți să ne faceti rău, în continuare!

Proprietarul de drept al trădătorilor este El Diablo (Diavolul)!

TuSu SongsDiablo 2005

[1] Homo homini lupus est (ro: Omul este lup pentru om) este o expresie latină ai cărei origini o regăsim în textul Asinaria de Plaut (195 Î.Ch.). Fraza integrală care a inspirat aforismul este „Lupus est homo homini, non homo, quom qualis sit non novit”. Uneori este tradusă și sub forma „omul este lup omului”, făcând trimitere la ideea că omul este inamicul omului, și face referire la ororile de care este capabilă natura umană https://ro.wikipedia.org/wiki/Homo_homini_lupus.

[2] Biblia- Vechiul Testament : 14 Zis-a Domnul Dumnezeu catre sarpe: „Pentru ca ai facut aceasta, blestemat sa fii intre toate animalele si intre toate fiarele campului; pe pantecele tau sa te tarasti si tarana sa mananci in toate zilele vietii tale! 15 Dusmanie voi pune intre tine si intre femeie, intre samanta ta si samanta ei; aceasta iti va zdrobi capul, iar tu ii vei intepa calcaiul”.16 Iar femeii i-a zis: „Voi inmulti mereu necazurile tale, mai ales in vremea sarcinii tale; in dureri vei naste copii; atrasa vei fi catre barbatul tau si el te va stapani”.17 Iar lui Adam i-a zis: „Pentru ca ai ascultat vorba femeii tale si ai mancat din pomul din care ti-am poruncit: „Sa nu mananci”, blestemat va fi pamantul pentru tine! Cu osteneala sa te hranesti din el in toate zilele vietii tale! 18 Spini si palamida iti va rodi el si te vei hrani cu iarba campului! 19 In sudoarea fetei tale iti vei manca painea ta, pana te vei intoarce in pamantul din care esti luat; caci pamant esti si in pamant te vei intoarce”. http://www.ebible.ro/biblia/paralel/cornilescu-ortodoxa/genesa/3/

loading...