Băsescu şi ale lui inepţii. Luaţi-i şi lui casa plătită de la buget. Huoooo !!!

0
562

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat în Parlament cu ocazia dezbaterii Moţiunii de cenzură depusă de PNL-USR-PMP, că ar trebui tăiate fondurile bugetare !!!!!
Iată ce a grăit nedemnul fost preşedinte, care incă mai trăieste din iluzii : “Ar trebui îngheţate angajările în administraţia locală şi centrală, ar trebui suspendată aplicarea noii legi a salarizării, ar trebui desfiinţate pensiile speciale, ar trebui suspendată plata tichetelor de vacanţă, ar trebui suspendată creşterea salariului minim de la 1 ianuarie 2018, ar trebui suspendată reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%, ar trebui interzisă angajarea pensionarilor în aceleaşi instituţii din care s-au pensiona”.
El crede ca mai este pe timpul lui cind ni s-au taiat salariile cu 25% şi pe care nici acum nu le-am recuperat in totalitate, cu toate ca exista hotariri judecatoresti definitive.
Dar casa care i-a dat-o Statul roman, ca fost preşedinte, nu este plătită tot din fonduri publice ? De ce nu renunţă el, de buna voie, la această casă şi chiria aferentă? Păi ce este prost !!!

GEORGICA BRINZILA

loading...