Alina Gorghiu – amenințată cu precădere privind încuviințarea arestării lui Dan Șova. Victor Ponta se teme de consecințele legale ale votului din Senat

0
188

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a susține că a fost amenințată de mai multe ori, „mai ales, in ultimele zile, cu precadere in ziua votului de la Senat”.

„Pentru cei sincer îngrijorați de avalanșa de subiecte și ‘dezvăluiri’ reîncălzite (pe multe dintre ele le-am lămurit de-a lungul timpului) le transmit atât: fiți linistiti, nici amenintarile pe care le-am primit, mai ales, in ultimele zile, cu precadere in ziua votului de la Senat, nici masinile din coloana neoficiala, care ma insotesc de cateva luni, nici isteria mediatica la comanda nu ma impresioneaza. Nu exista nimic in activitatea mea politica si profesionala care sa fi fost vreodata in contradictie cu legile Romaniei. Restul sunt inventii”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Copreședintele PNL a notat că premierul Victor Ponta se teme de consecințele legale ale votului, din Senat.

„Asa cum am anticipat, dl Victor Ponta si asociatii au starnit stihiile pentru a demonstra romanilor ca sunt fie Elena Ceausescu, fie Elena Udrea. Oare atat de mult se teme domnul Ponta de consecintele legale, nu cele impuse de dl Tariceanu, ale votului din Senat incat sa mobilizeze atatea energii impotriva mea? Nu consider linsaj ceea ce face dl Ponta prin interpusi, ci o comedie, cu o regie de categoria C. Toate elementele procesului mediatic la care asist de doua zile nu sunt altceva decat subiecte care de-a lungul timpului au mai fost incalzite, cu aceeasi credibilitate: zero.

Nu voi raspunde punctual, asa cum si-ar dori cei care distribuie mizerii pentru dl Ponta, nu as face altceva decat sa ma scuz in fata unor alegatii care nu au alt scop, decat acela de a se multiplica din propria inconsistenta. Cei care trebuie sa se scuze sunt cei care orchestreaza aceasta campanie. Trebuie sa se scuze, in primul rand, pentru modul in care conduc Romania”.

loading...